Keittiöremontit

Onko vanha keittiö jo aikansa elänyt? Tuntuuko keittiö huonosti suunnitellulta ja hankalakäyttöiseltä? Vai kaipaavatko vain pinnat pientä uusimista?

Keittiö on monelle kodin sydän ja yksi kalleimmista sijoituksista kodissa. Tämän takia remonttiin on tärkeää valita luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät.

Asennamme vuosien kokemuksella kaikkien valmistajien keittiöt avaimet-käteen periaatteella tai muulla Teille sopivalla tavalla.

Järjestämme myös tarvittaessa ammattitaitoisen keittiömyyjän suunnittelemaan kanssanne unelmienne keittiötä.

Näin vaivatonta se on

1. Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton kartoitus- ja suunnittelutapaaminen.

2. Käydään läpi Teidän toiveenne ja tarvittavat toimenpiteet, kuten kalusteiden asennukset, lattioiden vaihdot, maalaukset ja niin edelleen.

3. Tarvittaessa katsotaan ja valitaan käytettäviä materiaaleja, kuten välitilalaatat, valaisimet ja vesikalusteet

4. Sovitaan ajankohta toiselle tapaamiselle, jolloin saatte joko avaimet-käteen urakkahinnan tai toiveidenne mukaisesti eritellyn tarjouksen.

Lyödään kättä päälle ja tehdään kirjalliset sopimukset sovituista töistä ja tarvikkeista!

Kun kaikki on sovittu ja selvitetty, niin voitte rentoutua ja antaa meidän hoitaa loput. Hoidamme kaikki purkutyöt siististi ja mahdollisimman pienellä sotkulla, teemme tarvittavat asennustyöt ammattitaidolla sekä tarvittavilla sertifikaateilla, teemme kaikki laatoitus-, panelointi- sekä kalusteasennustyöt tarkasti ja luotettavasti sekä hoidamme kaikki tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. Lopuksi viemme roskat pois ja teemme loppusiivouksen ja luovutamme Teille tarkistetun ja viimeistellyn unelmienne keittiön.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan lisää

Ota yhteyttä